05 decembrie 2017

Culiţă Tărâţă ar fi împlinit 65 de ani.


De Sf. Nicolae, pe 6 decembrie 2017 
+ De 3 ani, pe 22 noiembrie 2014, s-a dus la Domnul


Între oameni, în 2008, Zăneşti-Neamţ

CULIŢĂ TĂRÂŢĂ ar fi împlinit, pe 6 decembrie, 65 din de ani.
Din păcate, în 22 noiembrie 2014, a plecat la dreapta Domnulului, deşi mai avea atîtea-multe lucruri de făcut pe pămînt, temeinic şi durabil, aşa cum a dovedit în întreaga-i existenţă.

 Culiţă Tărâţă, fiu de ţărani din satul Iucşa, comuna Bozieni, judeţul Neamţ, a fost un temerar care nu s-a cruţat pe sine, consacrîndu-şi viaţa mai binelui celor din jurul său, comunităţii, societăţii. Dăruit de Dumnezeu cu o charismă aparte, Culiţă Tărâţă a dovedit vocaţie de lider, catalizînd, prin energie şi luciditate, finalitatea optimă a activităţilor, proiectelor în care era prezent şi implicat.  

De Sfîntul Nicolae, Culiţă Tărâţă şi-ar fi serbat şi Aniversara, aşa cum obişnuia, împreună cu familia, salariaţii şi colaboratorii săi, cu care – precum întotdeauna declara – nu ar fi putut întemeia performanţa, mai ales în agricultură.
Ziua de Sfîntul Nicolae a acestui an - ca şi cea din 2016, din 2017 - se petrece fără el, cel care însufleţea şi entuziasma orice adunare, în chip inconfundabil, de neuitat. (Traian SOCEA)


Cu smerită plecăciune,

Sărbătoare la Boviselect  Zăneşti, în 2008
revista CALU IAPA, al cărei preşedinte de onoare a fost încă de la fondare – în 1997 -  vă oferă filmul „Omagiu etern, nobile prieten!”, realizat şi difuzat sub genericul „Lumea satului” de Televiziunea regională EST TV, la împlinirea unui an de la plecarea lui Culiţă Tărâţă în Ceruri.

Un comentariu:

free counters

Copyright

Protected by Copyscape Duplicate Content Detector