Galerie foto

Evenimente, peisaje, sărbători, oameni - din comuna Piatra Șoimului

 
6 comentarii:

 1. Narcisa Stanoae24/12/11 21:27

  Acest material cu valoare documentara este rodul unor oameni care merita toata recunostinta noastra...pastratori ai traditiei noastre, iubitori ai artei si purtatori de informatie pretioasa pentru generatiile viitoare!Ma bucur foarte mult ca ma numar printre locuitorii comunei Piatra Soimului! Dumnezeu sa va ajute in demersul acesta!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulţumesc, vă aştept cu propuneri editoriale: poveşti, amintiri, legende, obiceiuri şi tradiţii, fotografii vechi etc.

   Ștergere
  2. Mulţumesc, vă aştept cu propuneri editoriale: poveşti, amintiri, legende, obiceiuri şi tradiţii, fotografii vechi etc.

   Ștergere
 2. Stiati ca la Muzeul Satului din Bucuresti este o casa din comuna Calu-Iapa ?

  RăspundețiȘtergere
 3. E şi publicată de noi. Din cîte am aflat, a aparţinut familiei Archip, de la Luminiș(Iapa). În perioada interbelică, reprezentanți ai marelui sociolog Dimitrie Gusti, ajutați de oameni frumoși și patrioți de la Muzeul de Istorie din Piatra Neamț, au reușit „transferul” căsuței în perimetrul a ceea ce avea să devină celebrul Muzeu al Satului.

  RăspundețiȘtergere
 4. E şi publicată de noi. Din cîte am aflat, a aparţinut familiei Archip, de la Luminiș(Iapa). În perioada interbelică, reprezentanți ai marelui sociolog Dimitrie Gusti, ajutați de oameni frumoși și patrioți de la Muzeul de Istorie din Piatra Neamț, au reușit „transferul” căsuței în perimetrul a ceea ce avea să devină celebrul Muzeu al Satului.

  RăspundețiȘtergere

free counters

Copyright

Protected by Copyscape Duplicate Content Detector