21 noiembrie 2017

IN MEMORIAM
TREI ANI FĂRĂ CULIŢĂ TĂRÂŢĂ
 Pe 6 decembrie 2017, ar fi împlinit 65 de ani


Ing. Culiţă Tărâţă,
 între semeni, la TCE 3 Brazi, în 2008 
Miercuri, 22 noiembrie 2017, se împlinesc 3 ani de cînd Culiţă Tărâţă a plecat la Domnul. Peste puţine zile, de onomastica sa, pe 6 decembrie, ar fi împlinit 65 de ani, zi pe care o sărbătorea împreună cu oamenii din preajmă, firesc şi generos, fără emfază sau preţiozităţi, aşa cum îi şade bine unui om simplu, înnobilat de măsura lucrurilor şi de bunul simţ.
Culiţă Tărâţă, fiu de ţărani din Iucşa-Bozieni-Neamţ, s-a dus la Ceruri înainte de vreme, năprasnic şi nedrept, deşi mai avea atîtea lucruri de făcut pentru ţară şi pentru semenii săi, cărora le-a consacrat întreaga sa viaţă, cu necruţare de sine, cu nădejdea că românilor şi României le vor fi mai bine.
La dreapta Domnului, unde cu binemeritare a fost chemat, Creştinul, Românul şi Omul Culiţă Tărâţă veghează nesmintit şi îndreptăţit ca năzuinţele sale să se împlinească. 
Doamne, ajută-l!


Preşedintelui de Onoare al revistei Calu Iapa - de la înfiinţare, în 1997 – CULIȚĂ TĂRÂȚĂ, Omagiul pios al fondatorilor, colaboratorilor şi cititorilor! (Traian SOCEA)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

free counters

Copyright

Protected by Copyscape Duplicate Content Detector