28 aprilie 2021

Dar de Sfintele Paște!

 Traian SOCEA

După minunatul și neașteptatul dar oferit de Sfintele Sărbători ale Iernii, cînd mi-a fost publicată povestirea „Ajun cu zăpezi de altădată”, iată, revista „Destine literare” – editată de ASRAN (Asociația Scriitorilor Români din America de Nord), care apare la New York, SUA, și print, și online – îmi arată, din nou, aprecierea.

Anume, îmi face un cadou și de Sfintele Paști, publicînd, și în noul său număr, o povestire: „Cel mai mare ziarist…” din volumul „Incursiuni prin Regatul Natal – Calu Iapa”, precum  și scrierile publicistului Cristian Timofte: „Un scriitor din Piatra Șoimului, publicat în America de Nord” (din ianuarie 2021) și „Fermecătorul povestitor regal de la „Calu Iapa”(cronică publicată după lansarea cărții).

De bună seamă, pentru această nouă bucurie, cuvenite mulțumiri și nemărginită recunoștință pentru prezentare doamnei Dana Opriță (redactor șef), precum și domnului Alexandru Cetățeanu (fondatorul și managerul revistei)!

Așadar, accesați linkul de mai jos, paginile 108 – 113!

Revista DESTINE LITERARE, nr 54, anul 15

Tuturor, „Paște fericit!”

2 comentarii:

  1. Respect si sper sa primesti asemenea daruri de apreciere si recunostinta si la sarbatorile care vor veni( de la noi cu siguranta)!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc tare mult! Ce mai faci?! Paște fericit!

    RăspundețiȘtergere

free counters

Copyright

Protected by Copyscape Duplicate Content Detector